О историји, чудним и лепим местима, књигама, као и свим оним споредним темама које чине овај живот савршеним.

27.04.2016.

Женске теме - Са Нином шминкање постаје уметност

Шминкање је један од облика улепшавања који има веома дугу историју. Вековима су жене, а понекад и мушкарци, покушавали да шминкањем себе доведу до савршенства. Разне епохе диктирале су различите трендове. Живимо у времену кад су скоро сви трендови измешани и дозвољени, али без обзира на то, многе девојке опет пређу укус лепог и изгледају као кловнови. Због тога желим да вам представим једну девојку која је шминкање довела до перфекције. Њено име је Нина Милановић и са њом шминкање постаје уметност.

Као грчка богиња (Фото: make.it.up.with.nina)
Нина је доказала да добром техником шминкања можете бити било ко. Њен сваки покрет је веома прецизан, а боје уклапа и више него савршено. Уз мало труда можете засијати баш као богиња са високог Олимпа.

(Фото:  make.it.up.with.nina)
Најбитније је да знате које ће се боје уклопити на вама. Немојте мислити да је наношење једне те исте сенке сваки пут или ваша омиљена нијанса сјаја, добитна комбинација. Све зависи од прилике за коју се сређујете, па по некад су то тамне нијансе, а некад светлије, само је битно да их добро уклопите.

Све су боје ваше кад их добро уклопите (Фото: make.it.up.with.nina)
Оно најбоље што нам шминкање пружа је моћ трансформације. Са мало боје и добром контуром можете изгледати као било ко. Није битно да ли имате прћаст или мало дужи нос, шминка ће вам сваку неправилност исправити.

Нинина трансформација (Фото: make.it.up.with.nina)
Ако уз шминку уклопите добру перику и сочива у боји, онда ћете дефинитиво заблистати попут неке светске звезде и макар на трен осетити како је бити у центру пажње.

(Фото: make.it.up.with.nina)
Нина веома придаје значај очима пошто су огледало душе. Свака прилика захтева другачије тонове, а ако планирате да за викенд одете до неког клуба, плаве нијансе су и више него савршене за ту прилику.

(Фото: make.it.up.with.nina)
Ако желите да сазнате више о њеним тајнама доброг шминкања онда је запратите на Instagramu, јер она је ту само за вас. На свако ваше питање одговориће у најкраћем могућем року и својим саветима помоће вам да и ви заблистате кад год пожелите.

Погледајте још неке од Ниних мајсторија шминкања:

(Фото: make.it.up.with.nina)
(Фото: make.it.up.with.nina)
(Фото: make.it.up.with.nina)
(Фото: make.it.up.with.nina)

Нема коментара:

Постави коментар